HOME

Klasični trampolini

PONUDBA

TEHNIČNI PODATKI

CENIK

SLIKE

REZERVNI DELI

 

NOVA PONUDBA

Bungee trampolini

Zračni topovi

 

Akros d.o.o. Prinčičeva 6
1210 Ljubljana - Šentvid
SLOVENIJA

tel/fax:

 +386 1 51 25 666

+386 41 630 423


marko.jemec@akros.si

 

ZABAVA IN SPROSTITEV
TRAMPOLINI

 

 

 

Vsakdanjik vedno bolj označuje vse hitrejši tempo življenja, ki je hkrati povezan s stresom. Vsak posameznik stremi po tem, da bi skromen preostanek prostega časa najbolje izkoristil, tako za zabavo kot tudi za rekreacijo. Ker pa je prostega časa vedno manj, je to čedalje težje doseči. Mi vam predstavljamo popolno rešitev tega problema.

 TURIST ZADOVOLJEN Z ZABAVO VI ZADOVOLJNI Z ZASLUŽKOM

 Gre za idejo, ki temelji na izkušnjah razvitih turističnih držav. Enkratna priložnost, da ponudite svoji okolici atraktiven način zabave ali pa vsestransko obliko rekreacije, sebi pa omogočite privlačen zaslužek. Dovolite nam, da vam v nadaljevanju predstavimo naš izdelek.

 OD LETA 1991 SMO NAJVEČ POZORNOSTI USMERILI V KVALITETO
 

Naš proizvod so športni objekti, ki imajo mednarodno ime trampolini, po domače pa jih imenujemo kar kanvasi. Odlikujejo se tako po kvaliteti kot tudi po izredni varnosti za skakalce. S proizvodnjo trampolinov se ukvarjamo že od leta 1991. V preteklih letih smo veliko pozornosti namenili izboljšavi kvalitete. Preizkusili smo tudi mnogo različnih načinov trženja le-tega. Danes se lahko pohvalimo z izdelkom, ki so ga dosedanji uporabniki izredno dobro sprejeli.

ZABAVA ZA VSE GENERACIJE NA PLAŽI ALI PRED RESTAVRACIJO

Trampoline uvrščamo v razred športno-rekreacijskih objektov, ki omogočajo zabavo in rekreacijo tako otrokom kot tudi odraslim. Sama kvaliteta izdelka pa dovoljuje tudi trening vrhunskim športnikom. Izdelek je proizveden iz materialov, ki so odporni na vremenske vplive in dovoljujejo postavitev trampolina tudi na odprtem prostoru. Vaše možnosti za uporabo našega izdelka so torej neomejene. Lahko se odločite za popestritev ponudbe v kampu, na kopališču, v športno-rekreacijskem centru, kmečkem turizmu ali pri restavraciji, morda celo v živalskem vrtu. Morda pa ste podjetnik, ki išče priložnost za donosno investicijo in boste našli odgovor v našem izdelku.

Naj vas ne prestraši relativno visoka začetna investicija. Lahko jo upravičimo z majhnimi tekočimi stroški obratovanja, zanemarljivimi stroški vzdrževanja in, ob pravilnem pristopu k trženju, tudi z visokim deležem dobička. Da pa investiciji v trampolin resnično zagotovite donosnost ter hkrati olajšate delo, vam nudimo tudi napravo, ki omogoča senzorsko kontrolo prometa na trampolinih. Ta naprava je računalniško podprta in preko senzorjev na vsaki mreži povezana s trampolinom. Sistem tako poleg odštevanja in javljanja časa omogoča še neprekinjen nadzor nad dogajanjem na trampolinu.